Gezellig met een groep wijn proeven?

Dat kan bij Groninger Landwijnboerderij in Wirdum

Een wijnproeverij bij Groninger Landwijnboerderij is gegarandeerd een succes. In onze sfeervolle boerderij kunt u genieten van een proeverij en krijgt u een rondleiding door ons bedrijf. Zowel ’s zomers als ’s winters bieden wij volop mogelijkheden. Zo kunt u genieten van de zomerzon op ons gezellige terras, kunt u wandelen door de boomgaarden en zitten op de bankjes in onze tuin terwijl de kinderen buiten spelen. Ook onze boerderij is van alle gemakken voorzien, voor jong tot oud.

Een proeverij kunt u reserveren voor 2 tot 120 personen. Graag spreken wij de wensen met u door om uw proeverij tot een succes te maken.

Een reguliere proeverij bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie/thee en cake
  • Rondleiding door de wijnmakerij
  • Kijkje in onze wijnkelder
  • Film met meer uitleg over het productieproces van onze wijnen
  • Proeverij van 3 wijnen (voor kinderen is er een sapproeverij)
  • Gelegenheid om onze winkel te bezoeken

De kosten voor een wijnproeverij bedragen € 4,50 p.p. voor groepen vanaf 10 personen. Voor groepen onder de 10 personen bedragen de kosten € 5,50 p.p.

Meer toevoegen aan uw proeverij?
Dat kan door een proeverij extra te reserveren. Serveer bijvoorbeeld na de proeverij diverse hapjes zoals kaasblokjes, komkommer, tomaatjes, stokbrood & kruidenboter. Daarnaast behoort een extra consumptie tot deze proeverij extra.

De kosten voor een proeverij extra bedragen € 6,50 voor groepen boven de 10 personen. Voor groepen onder de 10 personen bedragen de kosten € 7,50.

Andere mogelijkheden?
Uiteraard zijn alle eigen wensen en ideeën welkom. Neem gerust contact met ons op om deze te bespreken zodat wij samen kunnen kijken hoe wij van uw proeverij een geslaagde proeverij kunnen maken.