Een groepsuitje organiseren?

Wij helpen u graag verder!

Bij Groninger Landwijnboerderij in Wirdum kunt u van 2 tot 120 personen terecht voor diverse (groeps)arrangementen. Al onze arrangementen zijn in overleg te reserveren. Klik op de kopjes aan de linkerkant voor de diverse mogelijkheden. Zit uw groepsuitje er niet bij? In overleg is er veel mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om uw bezoek vast te leggen door onze eigen fotograaf. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden van uw uitje te bespreken.

Reserveren?

Wilt u één van onze arrangementen reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Diners & buffetten

Groninger Landwijnboerderij biedt diverse diners en buffetten aan voor diverse gelegenheden, voor kleine en grote groepen. Tenzij anders staat vermeldt zijn de genoemde mogelijkheden voor groepen van 2 tot 120 personen.

Klik hier voor meer informatie over diners & buffetten »

High Tea

Samen genieten van een tafel gevuld met lekkernijen onder het genot van thee of koffie? Dat kan!

Klik hier voor meer informatie over een high tea »

Koffietafel

Onder het genot van een kopje koffie samen met vrienden, collega’s of kennissen genieten van de lekkernijen die Groninger Landwijnboerderij Wirdum te bieden heeft? Dat kan!

Klik hier voor meer informatie over een koffietafel »

Iets te vieren?

Bij Groninger Landwijnboerderij helpen wij graag om uw festiviteit succesvol te maken. Hiervoor hebben wij een speciaal feestarrangement samengesteld.

Klik hier voor meer informatie over een feestarrangement »

Proeverijen

Onze wijnproeverijen zijn in de hele provincie bekend. Bij u nog niet? Graag ontvangen wij u en uw gezelschap om u een introductie te geven in de wijnen of sappen van Groninger Landwijnboerderij.

Klik hier voor meer informatie over een wijnproeverij »

Vergaderen

Groninger Landwijnboerderij in Wirdum heeft een uitstekende locatie voor vergaderingen. In onze boerderij hebben wij twee stamtafels, één voor 12 en één voor 14 personen. Daarnaast beschikken wij over een diascherm waarop u uw presentatie kunt geven. Hiervoor dient u wel zelf een laptop en beamer mee te nemen. In totaal biedt onze boerderij ruimte voor 120 personen, dus ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht.

Uiteraard kunt u uw vergadering aanvullen met diverse drankjes, hapjes of buffetten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bruiloften

Uw bruiloft vieren op een unieke locatie, van alle gemakken voorzien? Dan bent u aan het goede adres bij Groninger Landwijnboerderij!

Van een bruiloftsreceptie, diner en/of feestavond; alles is mogelijk! Wij helpen u graag verder om van uw dag die ene hele speciale dag te maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Maak daarbij direct ook een afspraak om ons te bezoeken zodat u de sfeer van onze boerderij tot u kunt nemen.

Kraamfeesten

Op zoek naar een geschikte locatie voor een kraamfeest? Door de toenemende vraag hiernaar is dit vanaf nu ook mogelijk bij ons. Wij hebben hiervoor speciale hapjes en drankjes samengesteld. Binnenkort bieden wij een aantal kraamfeestarrangementen, maar het is nu al mogelijk om een kraamfeest op maat bij ons te houden. Neem gerust contact met ons op om te de mogelijkheden te bespreken.